Fost primar din Năvodari, actual candidat, acuzat de coruperea alegătorilor cu băutură și baloane

de Silvia Țigănilă    |    08 Sep 2020   •   17:10
Fost primar din Năvodari, actual candidat, acuzat de coruperea alegătorilor cu băutură și baloane Facebook / Nicolae Matei

Un candidat la Primăria Năvodari s-a ales cu dosar penal după ce ar fi încercat să corupă alegătorii.

Potrivit presei locale, este vorba despre fostul primar al orașului Nicolae Matei.

Nicolae Matei le-ar fi oferit oamenilor pungi, sticle cu băuturi alcoolice și baloane, toate sub însemnul formațiunii pe care o reprezintă și anume Partidul Neamul Românesc.

Acesta din urmă s-a apărat și a explicat că baloanele au fost oferite copiilor pentru ca aceștia să se bucure și în niciun caz pentru a-i corupe să îl voteze, mai ales că cei mici nu au drept de vot.

Reacția oficială a IPJ Constanța

"La data de 7 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 1-6 septembrie a. c., un candidat la alegerile locale ar fi oferit locuitorilor orașului Năvodari pungi, al căror conținut nu s-ar cunoaște, sticle cu băuturi alcoolice și baloane.

Toate acestea ar fi avut însemnul electoral al unui partid și ar fi fost oferite pentru a-i determina pe cetățeni să voteze candidatul în cauză.

Polițiștii din Năvodari au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Ce spune Nicolae Matei, candidat la Primăria Năvodari 

Disperatilor lasati copiii sa vina la mine ! ❤️
Copiii nu voteaza daca primesc baloane si bomboane !
Nu ne intimidati cu reclamatiile voastre!
”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
x close