Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu, un nou ultimatum pentru Cătălin Cîrstoiu: "Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru"

Marcel Ciolacu, un nou ultimatum pentru Cătălin Cîrstoiu: "Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lansat un nou ultimatum pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Marcel Ciolacu, un nou ultimatum pentru Cătălin Cîrstoiu: "Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2024   •   12:53

Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aspectele, altfel nu vom putea merge mai departe, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat astăzi dacă îi va cere lui Cătălin Cîrstoiu să se retragă, Marcel Ciolacu a spus: "Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experiență politică, spun eu, mai mare decât domnul doctor Cîrstoiu, eu am făcut o recomandare și direct și prin intermediul dumneavoastră: Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă, să țină o conferință de presă, așa cum am convenit cu domnia sa și cu domnul președinte Nicolae Ciucă, și să explice toate aspectele apărute în spațiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru. Până când domnul doctor nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției. Acest lucru l-am convenit împreună cu domnul Nicolae Ciucă și cu domnul doctor Cătălin Cîrstoiu".

El a adăugat: "Trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aspectele, altfel nu vom putea merge mai departe".

Marcel Ciolacu anunță că Partidul Social Democrat împreună cu Partidul Național Liberal vor avea un candidat comun.

"Decizia PNL și publică, eu m-am abținut de a ieși public, a fost foarte clară de a nu-l susține pe Cristian Popescu Piedone. Deci s-a închis această (discuție - n.r.)", a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD a spus că urmează să aibă o discuție comună cu Nicolae Ciucă și Cătălin Cîrstoiu, notează Mediafax.

Dacă medicul Cătălin Cîrstoiu se va retrage, Marcel Ciolacu spune că poate fi și membru PNL, și membru PSD candidatul coaliției: "Cred că perioada de independență a apus".

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close