Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Rareș Bogdan: ”Cred că e nevoie să avem mintea la noi și să venim cu un candidat unic” pentru alegerile locale din București

Rareș Bogdan: ”Cred că e nevoie să avem mintea la noi și să venim cu un candidat unic” pentru alegerile locale din București

„Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, cred că e nevoie să avem mintea la noi și să venim cu un candidat unic”, spune Rareș Bogdan, înaintea ședinței în care liderii PSD și PNL decid dacă retrag sprijinul pentru candidatura la PMB a medicului Cătălin Cîrstoiu.

Rareș Bogdan: ”Cred că e nevoie să avem mintea la noi și să venim cu un candidat unic” pentru alegerile locale din București
Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    22 Apr 2024   •   10:56

„Discutăm despre cum a evoluat ultima săptămână și ce se întâmplă. (...) E o situație grea, dar trebuie să ieșim astăzi cu o soluție finală. (...) Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, cred că e nevoie să avem mintea la noi și să venim cu un candidat unic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm șansele lui George Tuță și a lui Rareș Hopincă”, spune prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Liderii Coaliţiei PSD-PNL s-au reunit la ora 10.00, pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzațiilor privind incompatibilitatea sa.

Cătălin Cîrstoiu anunța zilele trecute că hotărârea stă doar în mâinile coaliției de guvernare, în timp ce PNL și PSD au anunțat deja că au planuri de rezervă pentru propuneri de candidați.

Șeful Partidului Național Liberal spunea recent că există și planul B și planul C în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu va fi retras.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close