Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Călin Popescu Tăriceanu: Victor Ponta este prim-ministrul care ne poate scoate din criză

Călin Popescu Tăriceanu: Victor Ponta este prim-ministrul care ne poate scoate din criză

Călin Popescu Tăriceanu a explicat că Victor Ponta este prim-ministrul de care România are nevoie pentru a ieși din criză "pentru că a dovedit atunci când a fost premier și a scos România dintr-o criză economică".

Călin Popescu Tăriceanu: Victor Ponta este prim-ministrul care ne poate scoate din criză
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2020   •   13:25

România mare, România prosperă, România demnă, România independentă s-a clădit după ce au fost depășite dificultăți importante, majore.

Cred că și noi trebuie să facem același lucru. Toți, împreună! Avem și cu ce, avem și cu cine. Pentru că Victor Ponta a fost prim-ministrul care a scos România din marasmul economic. Victor ne poate conduce acum în lupta împotriva austerității promovate de cuplul Iohannis-Orban.

Poate să dovedească Victor că ne putem întoarce la vremurile bune din perioada guvernărilor Tăriceanu și Ponta. Dragi colegi, în încheiere nu-mi rămâne decât un singur lucru și anume să supun aprobării congresului PRO România propunerea pentru desemnarea lui Victor Ponta ca prim-ministru al României.

Și ALDE, și PRO România sunt două partide care îi încurcă. Și de aceea vor să scape de noi și să își pună în aplicare planul. Acesta este motivul pentru care ne-am unit, pentru a le sparge cooperativa.

Călin Popescu Tăriceanu, la fuziunea ALDE-PRO România: Acesta este motivul pentru care ne-am unit!

Vrem să le spargem cooperative pentru a nu-i lăsa pe români într-o democrație de mucava. Vă aduc aminte că în 2011, răspunsul politic la criza creată și amplificată de Băsescu și PDL a fost crearea USL și instalarea Guvernului Ponta. Victor Ponta, ca prim-ministru, a repus economica pe picioare, a redat pensionarilor pensiile tăiate și salariaților veniturile amputate", a explicat Călin Popescu Tăriceanu la congresul de fuziune ALDE - PRO România.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close