Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Ludovic Orban îşi revizuieşte invectivele la adresa judecătorilor CCR. Nu mai sunt politruci, ci criminali. "Şi nimeni nu răspunde!"

Ludovic Orban îşi revizuieşte invectivele la adresa judecătorilor CCR. Nu mai sunt politruci, ci criminali. "Şi nimeni nu răspunde!"

Premierul Ludovic Orban şi-a continuat în forţă campania electorală, joi seara, ducându-se imediat după şedinţa de guvern într-un studio de televiziune unde şi-a doborât recordurile anterioare în materie de atacuri la adresa PSD şi CCR.

Ludovic Orban îşi revizuieşte invectivele la adresa judecătorilor CCR. Nu mai sunt politruci, ci criminali. "Şi nimeni nu răspunde!"
de Adrian Iclozan    |    12 Noi 2020   •   23:15

"O majoritate din Curtea Constituţională pare că nu trăieşte în România. Acolo sunt nişte reprezentanţi PSD care ne-au lăsat 22 de zile fără posibilitatea să luăm vreo măsură pentru sănătatea publică (cu referire la faptul că judecătorii Curţii au declarat neconstituţionale amenzile dispuse în timpul carantinei şi internarea obligatorie a asimptomaticilor, n.r.) E o crimă ce au făcut! Şi nimeni nu răspunde!", a spus Orban la Realitatea Plus.

Pe parcursul pandemiei, atacurile premierului liberal la adresa CCR au evoluat in crescendo: dacă astă-vară Orban spunea despre CCR că s-a comportat "ca o filială PSD", în toamnă i-a numit "politruci" pe judecătorii acestei instanţe, după ce aceştia au decis că este constituţional ca Parlamentul să stabilească data alegerilor legislative.

Orban a reiterat că adversarul PNL este PSD, pe care l-a caracterizat drept "fostul partid comunist, care a îmbrăcat diferite blăni de oaie, dar a rămas tot lup, indiferent cine l-a condus".

Potrivit lui Orban, "România este în criză din 2016, de când PSD a câştigat alegerile" iar această formaţiune este "partidul sărăciei în România, un partid al stagnării, partidul atitudinilor anti-europene, anti-NATO, anti-lumea civilizată, care consideră că poate conduce ţara prin abuz".

Orban nu vrea ca românii să uite că le-a crescut puterea de cumpărare

Premierul le-a adus românilor aminte cât de bine trăiesc, după ce în timpul guvernării PNL ar fi crescut puterea de cumpărare a populaţiei.

"Salariul mediu net a crescut cu 7,8% în septembrie 2020 faţă de septembrie 2019, în condiţiile unei inflaţii de 2,2%. A crescut puterea de cumpărare pentru că a crescut salariul mediu. Sunt date ale INS! Am redus rata inflaţiei! Avem pentru 5-a lună consecutivă o creştere a producţiei industriale. Suntem singura ţară din UE care a crescut investiţiile publice în condiţii de criză economică", a declarat el, fără ca monologul să-i fie întrerupt de moderatoare.

×
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close