Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu: Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti

Marcel Ciolacu: Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti

Marcel Ciolacu susține că noua echipă pe care o va propune PSD pentru alegerile parlamentare include oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate.

Marcel Ciolacu: Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti
Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    16 Oct 2020   •   19:00

”România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament.

Marcel Ciolacu: Noul PSD înseamnă profesionalism

Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor.

Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, a scris Marcel Ciolacu vineri seară pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Oprișan: ”Vom câștiga Vrancea și fără tine” (surse)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
România trece la ora de vară! La ce oră se dă ceasul înainte
x close