Antena 3 CNN Show Showbiz Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș

Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș

de S.T.    |   

Ileana Ciuculete pare că s-ar fi gândit la toate înainte de a ajunge în lumea celor drepți, scrie spynews.ro. Mai exact, se pare că dragostea pe care i-a purtat-o lui Cornel Galeș și, totodată, fiilor ei, a făcut ca, înainte de nefericitul eveniment de săptămâna trecută, să lase lucrurile în ordine.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Ileana Ciuculete a avut grijă ca viitorul lui Cornel Galeș să fie asigurat. Astfel, după ce a trecut un apartament din București pe numele lui, pentru ca nimeni să nu se poată atinge de el, ea a cerut rudelor sale să nu se lupte pentru restul moștenirii. Este vorba de câteva conturi cu zeci de mii de euro și casa din București, cea în care a locuit atât de mult timp alături de Cornel Galeș.

Astfel, dacă se va respecta voința marii artiste trecute în neființă, rudele ei de sânge și Cornel Galeș urmează să facă o succesiune, la notar, iar bunurile pe care le-a deținut vedeta muzicii populare urmează să se împartă, în mod echitabil, soțul ei urmând să primească o pătrime din tot ceea ce a deținut ea.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi