Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretele ascunse în iniţiala prenumelui nostru, cu Mihai Voropchievici: "Este o sursă incredibilă de informaţii"

Secretele ascunse în iniţiala prenumelui nostru, cu Mihai Voropchievici: "Este o sursă incredibilă de informaţii"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre secretele ascunse în inițiala numelui nostru.

„Le aplicăm conform numerelor pe care le avem, apoi le luăm de la capăt. La numărul 1, care înseamnă independență, lideri, e omul care rezolvă totul. Tot ce înseamnă litera A, J, S, înseamnă 1. Cifra 2 este echivalent cu B, K, T. Este mai blând, mai retras, dar e prin de apetivitate, este cel care niciodată nu caută să iasă în evidență, au putere de influență. Ne mutăm la 3, C, L și U. Este noroc din toate direcțiile, dar norocul și-l face el. Sunt oameni veseli, în permanență în căutare de informații, ei sunt cei care sunt sarea și piperul. D, M, V sunt pentru 4. Înseamnă stabilitate, sunt oamenii pragmatici. Sunt oameni demni, care merg cu fruntea sus. Muncesc foarte mult.

E, N și W sunt pentru 5. Sunt cei plini de neprevăzut, cei care se exteriorizează. Pot să facă absolut orice profesie în viață. Pentru 6 sunt F, O și X. Eu am găsit numai un singur prenume cu „X”. Sunt explozibi. Unde este dragostea, sunt și ei. Sunt buni interpreți. Sunt talentați în diferite domenii. G, P și Y sunt pentru cifra 7. Analizează, dar nu se exteriorizează. Au senzația că ei sunt centrul Universului, au o părere foarte bună despre ei. Sunt fantastic de puternici. 8 este tot ce înseamnă H, Q sau Z. Este bogăție nemăsurată, sunt niște oameni puternici. Nu vor avea probleme în situații limită, sunt mintea limpede. I și R sunt pentru 9. Sunt cei care au atâta bogăție sufletească, care sunt în stare. Au și o bună rezistență fizică. Sunt mari captatori de iubire”, a spus Mihai Voropchievici. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei