Antena 3 CNN Externe O americancă a fost condamnată la închisoare după ce s-a apropiat prea mult de o ursoaică și puii ei pentru a-i fotografia

O americancă a fost condamnată la închisoare după ce s-a apropiat prea mult de o ursoaică și puii ei pentru a-i fotografia

O americancă a fost condamnată la închisoare după ce s-a apropiat prea mult de o ursoaică și puii ei pentru a-i fotografia. Femeia a fost surprinsă de camerele de supraveghere și chemată la poliție pentru audieri. Ea a fost condamnată la 4 zile de închisoare.

de Alexandra Ionescu    |   

Samantha Dehring, în vârstă de 25 de ani, din Carol Stream, Illinois, a fost condamnată la închisoare pentru că a deranjat animalele sălbatice în timp ce încerca să fotografieze o ursoaică cu puii eu. Ea va petrece 4 zile în închisoare, și va trebui să plătească o amendă de 2.040 de dolari.

”Să te apropii de o ursoaică grizzly și de puii ei, este o nebunie totală. Aici, doar norocul chior face ca Dehring să fie în boxa acuzaților și nu la morgă”, a spus Bob Murray procuror al districtului Wyoming. 

Regulile parcului național sunt stricte:”Este interzis să te apropii de animalele sălbatice”.

”Parcul nu este o grădină zoologică, unde animalele pot fi privite din spatele unor gratii”, a spus Murray, potrivit ABC News.

 

Subiecte în articol: ursoaica SUA yellowstone amenda
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai