Antena 3 CNN Actualitate Inedit Aștepta gemeni, așa că s-a dus să-și facă o ecografie. Când medicul s-a uitat pe ecran, nu i-a venit să creadă ce vede. „Nu am mai pomenit așa ceva!” (VIDEO)

Aștepta gemeni, așa că s-a dus să-și facă o ecografie. Când medicul s-a uitat pe ecran, nu i-a venit să creadă ce vede. „Nu am mai pomenit așa ceva!” (VIDEO)

Aștepta gemeni și era extrem de emoționată să știe că totul este în regulă cu ei. Așa că s-a dus să-și facă o ecografie.

Doar că în scurt timp, avea să treacă prin emoții și mai mari. Și asta pentru că atunci când medicul s-a uitat pe ecran, a văzut cum acesta se schimbă la față, scrie Mirror.

Și asta pentru că gemenii se băteau între ei pentru spațiul din burtica mamei. „Nu am mai pomenit așa ceva”, a spus medicul.

Deși gemenii păreau să se „înțeleagă” deja ca frații, specialistul le-a explicat că există și un risc ridicat din cauza „bătăii” ca unul dintre bebeluși să nu se dezvolte cum trebuie, pentru că doar unul se mai poate hrăni corespunzător.

Subiecte în articol: ecografie descoperire inedită gemeni
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate