Antena 3 CNN Externe Avertismentul care ar fi putut preveni tragedia de la Manchester Arena!

Avertismentul care ar fi putut preveni tragedia de la Manchester Arena!

de S.T.    |   

Atentat terorist Manchester Arena. O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilanţul victimelor atentatului a crescut la 22 de morţi şi 59 de răniţi, după cum a anunţat marţi dimineaţă şeful poliţiei din Manchester.

Pe data de 23 aprilie, tot acolo, a fost susţinut un concert de către Ed Sheeran, iar o tânără prezentă la eveniment a scris despre securitatea slabă. Aceasta susţine că nimeni nu i-a verificat geanta, relatează The Sun.

„Am mers să îl văd duminică, 23 aprilie, pe Ed Sheeran, concertul a fost minunat, dar nu exista niciun fel de securitate la uşă, ceea ce a fost destul de alarmant. O femeie de la securitate ne-a scanat biletul şi nu ne-a verificat deloc bagajul. Am cumpărat o sticlă de vin şi dopul ne-a fost scos acolo, sa nu îl folosim ca armă, dar nu am fost verificaţi dacă nu avem vreo bombă în geantă. În aceste vremuri cu atâtea atacuri teroriste, securitatea nu e suficient de bună pentru o mulţime atât de mare”, a scris femeia.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”