Antena 3 CNN Actualitate Locale Incident în sala de judecată! O procuroare a fost lovită chiar de inculpată

Incident în sala de judecată! O procuroare a fost lovită chiar de inculpată

Incident într-o sală de judecată din Timişoara. O femeie acuzată de tâlhărie a sărit să o bată pe procuroare chiar în timpul şedinţei. Asta deşi se afla în cătuşe. Totodată a ameninţat-o că la eliberare se va răzbuna, scrie tion.ro.

Maria Mirabela Nuțu, în vârstă de 27 de ani, a fost reținută de polițiștii de la IPJ Timiș, după ce a tâlhărit-o pe vânzătoarea unui magazin de articole vestimentare. Nuțu a bătut-o pe femeie cu bestialitate și a furat din societatea comercială mai multe haine. S-a întâmplat în 23 mai, iar polițiștii au reușit să o identifice în 16 iulie, în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere care au surprins bătaia încasată de vânzătoare.

Agresoarea a fost reținută pentru 24 de ore, iar în 17 iulie a fost prezentată magistraților de la Judecătoria Timișoara cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis ca Maria Mirabela Nuțu să fie arestată, iar procuroarea care instrumentează dosarul i-a înmânat o copie a mandatului de arestare preventivă. Atunci, Mirabela Nuțu a devenit agresivă, deși era încătușată.

 

Subiecte în articol: sala de judecata
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are