Antena 3 CNN Actualitate Locale "A rezistat eroic". Un câine căzut într-o groapă de 30 de metri a fost salvat după trei zile de pompierii din Tulcea

"A rezistat eroic". Un câine căzut într-o groapă de 30 de metri a fost salvat după trei zile de pompierii din Tulcea

Pompierii tulceni au salvat un cățel care a căzut în urmă cu trei zile într-o groapă adâncă de aproximativ 30 de metri în satul Mineri, județul Tulcea.

de Ştefan Petrică    |   

Pompierii-alpiniști din Tulcea au intervenit pentru a salva un câine care căzuse într-o groapă adâncă de aproximativ 30 de metri în satul Mineri, județul Tulcea.

Salvarea a avut loc după ce localnicii, alertați de lătratul animalului, au sunat la numărul de urgență 112.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu intervenția pompierilor ISU.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În cursul zilei de astăzi, 12.02.2024, pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui căţel căzut într-o groapă adâncă de aproximativ 30 m, în localitatea Mineri, judeţul Tulcea.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a venit din partea unor cetăţeni care au auzit lătratul patrupedului, acesta aflându-se pe fundul gropii de aproximativ 3 zile, neavând nicio şansă să iasă singur”, a transmis ISU Tulcea.

La fața locului au venit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, formate din 7 subofiţeri, dintre care şi 2 alpinişti cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de stingere şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Intervenția pompierilor a durat aproape trei ore şi a fost dificilă, ţinând cont de adâncimea gropii, de faptul că în interiorul acesteia era o altă groapă, mai mică, unde se afla poziţionat câinele, iar în orice moment aceasta se putea surpa, punând în pericol viaţa salvatorului, potrivit sursei amintite.

Subiecte în articol: caine salvat Tulcea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
"Gheaţa cât cărămizile!". Vremea rea a făcut ravagii