Antena 3 CNN Show Showbiz Ce a putut să spună băiatul Sandei Ladoși în direct?! "Ar trebui să dea jos din burtă!” Simona Gherghe n-a știut cum să reacționeze

Ce a putut să spună băiatul Sandei Ladoși în direct?! "Ar trebui să dea jos din burtă!” Simona Gherghe n-a știut cum să reacționeze

Sanda Ladosi are doi copii minunati pe care a decis sa ii prezinte tuturor. Ea a mers luni la Acces Direct unde micutul ei a facut niste dezvaluiri extrem de amuzante. 

"Pasiunea mea est fotbalul. Jucatorul meu preferat este Nita, de la Steaua. Fac fotbal si la scoala, de cateva ori pe saptamana. Inca nu m-am hotarat daca vreau sa fiu fotbalist sau doctor. Eu si sora mea ne batem de cateva ori. Eu ma enervez atunci cand Ioana striga prin casa. Ma enerveaza cand canta tare si imi sparge timpanele", a spus Bogdan, care are 10 ani. 

Intrebat ce ar trebui sa schimbe sora lui la ea, Bogdan a fost extrem de taios. 

"Ea ar trebui sa slabeasca, sa dea jos din burta. Si profesoara ei de gimnastica i-a spus de multe ori sa slabeasca”.

Simona Gherghe a ramas fara reactie in momentul in care l-a auzit pe junior. "Nu-mi vine sa cred cum sunt barbatii. Inca de mici incearca sa iti spuna ce nu le convine", a spus Simona Gherghe.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"