Antena 3 CNN Actualitate Cine e ministrul român care și-a comandat un Ferrari exclusivist

Cine e ministrul român care și-a comandat un Ferrari exclusivist

Fostul ministru al Sănătăţii, Ion Bazac, şi-ar putea schimba cu siguranţă numele în Ion “Bazat” dacă este să ne luăm după cât de bine îi merge politicianului care tocmai ce a intrat pe lista mega-exclusivistă a celor care vor deveni proprietarii noului bolid LaFerrari Spider sau Aperta, scrie cancan.ro.

Compania devenită un simbol în lumea pasionaţilor de automobile scumpe şi puternice, a anunţat deja că va produce o serie limitată de unităţi a super-modelului LaFerrari Spider, acestea fiind destinate exclusiv clientilor şi colecţionarilor Ferrari.

Exclusivistul supercar se laudă cu o “herghelie” de 963 de cai putere, calificându-se astfel ca fiind cea mai rapidă decapotabilă construită vreodată de Ferrari. Viitorii posesori ai noului bolid ar putea scoate din buzunar o suma frumuşică de bani, şi anume 1,2 milioane de euro, reprezentativă pentru asemenea modele exclusiviste.

Chiar dacă a fost pentru o perioadă destul de scurtă ministru al Sănătăţii, în perioada 22 decembrie 2008 - 2 octombrie 2009, nu din politică îşi câştigă “grosul” banilor, ci din postura de director al reprezentanţei Ferrari în România, el fiind cel care aduce în ţara noastră cele mai dorite maşini ale acestora, vânate de multimilionari.

In semn de apreciere pentru ceea ce face in cadrul companiei, chiar insuşi Maurizio Arrivabene, şeful Scuderia Ferrari, l-a invitat pe circuitul de la Imola, o locaţie cu multă istorie în lumea motorsportului. In viitorul apropiat, acesta se va ocupa şi de brandurile de lux Aston Martin şi McLaren în Romania.   

Printre norocoşii aleşi de compania italiană se numără şi Ion Ţiriac, cel care a declarat atunci când a făcut achiziţia că: “Am fost fericitul ales să pot să cumpăr faimosul LaFerrari, m-au introdus pe această listă”.

Subiecte în articol: Ion Bazac
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept