Antena 3 CNN Actualitate Social De-a viața ascunselea. Nadine: La 40 de ani, intru în clasa a 11-a. Am mai făcut o dată liceul

De-a viața ascunselea. Nadine: La 40 de ani, intru în clasa a 11-a. Am mai făcut o dată liceul

Nadine a vorbit în emisiunea „De-a viața ascunselea”, despre evoluția sa și despre cu am înțeles că trebuie să ofere românului ceva. 

Nadine a devenit vorbitor internațional fără să își dea seama, iar acum, tot ce învață, poate fi de folos și altora.

„Noi trebuie să facem tot ceea ce știm că trebuie să facem pentru a fi cea mai bună variantă a noastră. Pentru evoluția mea, eu am mai făcut o dată liceul, eu l-am mai făcut o dată. M-am dus la ore, dar nu am avut timp să merg la lecții. E adevărat, dacă ar fi să aleg, aș face la fel. Pentru sănătatea mea mintală, era necesar să am independență financiară.

Acum, la 40 de ani, intru în clasa a 11-a. Am făcut pace cu faptul că sunt româncă. Pentru mine, asta a venit târziu. Până acum, eram un om al planetei, însă am priceput că eu pot să dau o mână de ajutor. Mentalitatea mea, o fi cu influențe americane, dar la sfârșitul zilei, eu pot să spun ceva în română, unui român. Oi fi eu cel mai negru român, dar pricep niște lucruri pe care românii nu le înțeleg despre ei înșiși”, a spus Nadine. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!