Antena 3 CNN Actualitate Social De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicația este înfiorătoare

De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicația este înfiorătoare

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, însă nu le-a indicat precis și locul unde ar fi aruncat trupurile celor două.

Expertul criminalist Dan Antonescu consideră că, cel probabil,  bărbatul este un criminal în serie, pentru care uciderea unei tinere a ajuns o rutină. „Modul în care a acţionat Gheorghe Dincă în ultimul caz, al Alexandrei Măceşanu, arată că ştia pas cu pas ce trebuie să facă. Fără nicio emoţie, cu toate că acţiona ziua. Ştia cum să-şi aleagă victimele după un anumit tipar, iar acţiunea efectivă de răpire era oarecum standardizată. Din păcate pentru ea, prin telefonul dat la 112, Alexandra l-a scos din acea rutină”, spune Dan Antonescu pentru Adevărul.

Acesta crede și că Dincă nu a avut timp să ardă trupul Alexandrei pentru că i-ar fi trebuit mai mult de 48 de ore.

„În timpul anchetei ce a urmat după ce a fost reţinut, la un moment dat, nu a mai rezistat şi a recunoscut cele două crime despre care a fost luat la întrebări. În mod normal, anchetatorii i-au cerut să reconstituie faptele şi să indice locul în care a plasat cadavrele. Atunci criminalul s-a panicat pentru că, cel mai probabil, are un loc bine ascuns în care şi-a ascuns toate victimele. Şi, pentru că cel mai probabil acolo sunt plasate mai mult de două cadavre, acum încercă sa-i ducă pe anchetatori pe piste false, simulând confuzia. Cadavrele sunt ba în Dunăre, ba în Olt, ba arse”, precizează expertul. „Dacă ar fi folosit acid pentru a descompune cadavrul nu avea destul timp. Pentru că, în cel mai puternic acid, un cadavru se dizolvă parţial în cel puţin 48 de ore”, mai spune specialistul.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște