Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ed Sheeran, despre lupta cu depresia: "Am vrut să mor"

Ed Sheeran, despre lupta cu depresia: "Am vrut să mor"

Ed Sheeran s-a luptat cu depresia şi a povestit, recent, într-un interviu cum "nu și-a mai dorit să trăiască".

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Artistul a dezvăluit că multe dintre gândurile negre au ieșit la suprafață anul trecut, după moartea celor doi prieteni ai săi, Jamal Edwards și Shane Warne.

"Ești sub valuri și te îneci. Ești în treaba asta și nu poți scăpa”, a spus el. Sheeran a vorbit și despre cum a simțit că gândurile sale sunt "egoiste", fiindcă este tatăl a două fete.

"Mai ales că sunt tată, m-am simțit rușinat de gândurile astea", a declarat cântărețul în vârstă de 32 de ani pentru revista Rolling Stone.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Citiţi şi: Cântărețul Ed Sheeran a devenit erou după ce a ajutat la salvarea unei femei de la înec, în timp ce filma un videoclip

Soţia lui l-a încurajat să caute ajutor. "Nimeni nu vorbește despre sentimentele lui, de acolo de unde vin. Oamenii consideră că este ciudat să mergi la terapeut în Anglia. Cred că poate fi extrem de util să poți să vorbești cu cineva și să nu te simți vinovat pentru că faci asta”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Jamal Edwards, cel care l-a ajutat pe Ed în carieră, a murit brusc în 2022, în urma unui atac de cord provocat de consumul de cocaină și de alcool.

"Îmi amintesc că eram la un festival și am zis - dacă toți prietenii mei fac asta, nu poate fi așa rău. Iar apoi, încet și sigur se transformă într-un obicei pe care-l faci o dată pe săptămână, apoi o dată pe zi, apoi de două ori pe zi și tot așa. Nu e ok. Nu m-aș mai atinge vreodată de drogul ăsta, deoarece Jamal a murit așa. Iar asta ar însemna să nu-i respect amintirea”, a mai declarat Ed Sheeran.

Vezi şi: Ed Sheeran, planuri pentru viața de apoi. Vrea să construiască o criptă pe moșia sa din Norfolk

Subiecte în articol: Ed Sheeran depresie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are