Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Fashion Patruped - Prezentare de modă pentru căţeluşi stilaţi

Fashion Patruped - Prezentare de modă pentru căţeluşi stilaţi

O prezentare de modă altfel a atras atenția tuturor internauților. Designerul pentru câini Anthony Rubio a organizat, din nou, un eveniment în care principalele vedete au fost patrupezii. Urmărim în continuare defilarea și admirăm frumoasele animăluțe.

de Georgiana Mihăilă    |   

 În această săptămână, la Los Angeles, Anthony Rubio a prezentat prima sa colecție resort pentru câinii care vor să fie în trend în vara anului 2021.

Acesta a declarat că a fost inspirat de dragostea de călătorie, de flora colorată, dar și de confetti.

În mod normal, faimosul designer organiza două spectacole pe an în oraș, însă, pandemia i-a blocat activitatea. Drept urmare, acesta a fost primul eveniment de la apariția virusului COVID-19.

De fiecare dată, Rubio colaborează cu adăposturi de animale și organizații pentru ca piesele create de el să fie prezentate de câini care așteaptă să fie adoptați.

În plus, printre modelele canine s-au aflat și unii dintre clienții companiei, dar și influenceri de pe rețelele sociale.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"