Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri. Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea și banii primiți

Dezvăluiri. Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea și banii primiți

de M.Z.    |   

Imagini cu moștenitorul averii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, au fost prezentate duminică, la o Ediție specială, la Antena 3. Este vorba despre fratele partenerei de viață a lui Condrea, Radu Ochinciuc.

Radu Ochinciuc, fratele Ulianei Ochinciuc - partenera de viață a lui Dan Condrea - a primit de la patronul Hexi Pharma aproape 350.000 de euro.

Interesant este faptul că Radu Ochinciuc locuiește încă în Regie, ca orice student obișnuit care nu-și permite să plătească o chirie.

De reținut este și faptul că Radu Ochinciuc a primit o avere mai mare decât partenera de viață a lui Condrea, Uliana Ochinciuc, cea care a primit 229.000 euro.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă