Antena 3 CNN Actualitate Imagini în exclusivitate cu jaful din Jilava. Discuții șocante după accidentul în lanț

Imagini în exclusivitate cu jaful din Jilava. Discuții șocante după accidentul în lanț

Antena 3 a obținut imagini în exclusivitate cu păgubiții jafului din Jilava. Ei apar răniți și în stare de șoc imediat după accidentul în care au fost implicate mai multe mașini.

de Georgiana Adam    |   

Unul dintre șoferii accidentați au surprins primele imagini de după accident. A doua zi, pentru că s-a simțit rău, a cerut asistență medicală și a fost internat. El este cea de-a patra victimă a accidentului din Jilava. 

Bărbatul a declarat, pentru Antena 3, că a evitat să meargă inițial la spital pentru că îi este frică, mai ales în această perioadă de pandemie. Însă, având dureri destul de mari, s-a simțit nevoit să meargă a doua zi la o unitate medicală, pentru îngrijiri. 

La o zi distanță, imediat după externare, a contactat echipa Antena 3 și a povestit ce s-a întâmplat în seara accidentului. Acesta spune că a fost vorba despre o scenă ca în filme, o scenă care l-a panicat total. A auzit pocnituri, a crezut că se trage cu arma, și în acel moment s-a pierdut cu firea. A încercat să își revină, a coborât din mașină, și a capturat câteva imagini, pe care le-a oferit postului nostru de televiziune. 

Pe imagini se poate observa că tatăl șoferului care a fugit pentru a încerca să își recupereze banii era plin de sânge, fiind puternic rănit în zona capului. 

Mai mult decât atât, în timp ce oamenii, nervoși că mașinile le-au fost avariate și au fost și răniți, strigau la cei doi, aceștia nu puteau să spună decât că este vorba despre bani, despre o sumă de 650.000 de lei. Încercau, astfel, să justifice accidentul. 

”Au fugit, au luat banii, erau doi! Băi fraților, unde e poliția asta? Suntem în față la poliție și nu e poliție? Mi-a luat 6 miliarde cinci sute, băi omule, din mașină! A deschis ușa, că nu era încuiată, și a fugit!”, se aud păgubiții strigând în video. 

Persoanele accidentate, la rândul lor, spun că nu sunt interesate de banii lor, ci își doresc să trăiască, pentru că au copii acasă și puteau să moară în timpul acestui accident. 

Romii din Sinteşti jefuiţi în stradă au dosar penal pentru că nu au putut justifica banii furaţi de hoţi

Problemele pare că se țin scai de bărbaţii din Sinteşti care au fost jefuiţi marţi. 

Pe de o parte, poliţiştii încă îi caută pe tâlhari, pe de alta, s-au pornit cercetările în privinţa păgubiţilor, întrucât aceştia nu au putut justica de unde aveau suma uriaşă care le-a fost furată, 650 de mii de lei.

În privinţa hoţilor, procurorii au întocmit un dosar penal în rem pentru furt calificat, vătămare corporală şi distrugere. Cât despre păgubiţi, tată şi fiu, aceştia sunt cercetaţi de procurori pentru evaziune fiscală. 

După ce au fost jefuiţi, cei doi nu au putut să justifice cu documente de unde aveau suma respectivă la ei

Surse din anchetă spun că indivizii se ocupau cu comercializarea fierului vechi, afacere din care făceau bani frumoşi, tocmai pentru că nu declarau operaţiunile la fisc.

Pe asta, probabil, s-au bazat şi tâlharii atunci când au dat lovitura.

I-au urmărit pe păgubiţi, după ce au scos suma din bancă şi apoi au profitat de faptul că aceştia au lăsat pachetul cu bani în maşina nesupravegheată, pentru a da lovitura.

 

Subiecte în articol: accident Jilava
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM