Antena 3 CNN Show Showbiz Ioana Dichiseanu, veşti despre Ion Dichiseanu, internat cu o afecţiune la plămâni: "E o minune că trăieşte"

Ioana Dichiseanu, veşti despre Ion Dichiseanu, internat cu o afecţiune la plămâni: "E o minune că trăieşte"

Ioana Dichiseanu a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Ion Dichiseanu a fost infectat cu o bacterie, în urma căreia a dezvoltat complicații la plămâni. Din fericire, actorul pare să se simtă mai bine şi întreaga familie îl așteaptă acasă, după cum a povestit fiica sa într-un interviu.

de Maria Zărnescu    |   

De trei luni, medicii se luptă să îi salveze viața actorului Ion Dichiseanu. Afecțiunile la plămâni nu au fost cauzate de infecția cu noul coronavirus. Potrivit Ioanei, starea de sănătate a tatălui său a fost afectată şi de vârsta înaintată pe care o are.

Ioana Dichiseanu a povestit că primele semne de boală ale tatălui său au apărut în luna noiembrie, când s-a confruntat cu o saturație scăzută. În urma problemelor, actorul a efectuat o serie de investigații, dar până a primit un diagnostic concret starea de sănătate s-a deteriorat vizibil.

"Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume.

El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simptome care i-au dat de bănuit.

A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit.

Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic", a povestit Ioana Dichiseanu, la Prima TV, potrivit Viva.

În ce stare este Ion Dichiseanu, internat în spital

Actorul s-a confruntat cu o afecțiune pulmonară, dar nu a fost vorba despre un test pozitiv pentru COVID-19. Fiica acestuia a negat zvonurile privitoare la infectarea cu SARS-CoV-2.

Mai mult decât atât, tânăra a explicat că Dichiseanu s-a protejat întotdeauna în faţa infecției cu noul coronavirus, iar întreaga familie a făcut tot posibilul să se vaccineze. Problemele pe care Ion Dichiseanu le-a avut la plămâni au fost cauzate de o altă bacterie.

"Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia așteaptă să se vaccineze.

Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici", a adăugat ea.

Actorul ar urma să se întoarcă acasă, după o lungă perioadă de internare. "Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare", a anunțat Ioana Dichiseanu, potrivit sursei citate.

Subiecte în articol: Ion Dichiseanu Ioana Dichiseanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are