Antena 3 CNN Life Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandată de Carmen Brumă: "Subiectul sensibil când se apropie menopauza"

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandată de Carmen Brumă: "Subiectul sensibil când se apropie menopauza"

Carmen Brumă, cunoscută pentru promovarea unui stil de viață sănătos, împărtășește femeilor de peste 40 de ani secretele unei alimentații echilibrate.

de Georgiana Adam    |   

Bazându-se pe propria experiență, Carmen Brumă, la vârsta de 46 de ani, recomandă o legumă esențială în dieta celor care se apropie de menopauză sau sunt deja în această etapă nouă a vieții.

Menținându-și o siluetă admirabilă, Carmen Brumă se concentrează pe exerciții regulate și o alimentație echilibrată.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu Carmen Brumă, la 46 de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Recent, a împărtășit cu fanii săi un exemplu de meniu sănătos, incluzând o salată delicioasă cu ficăței de pui la cuptor și o varietate de 7-8 legume, printre care și fenicul.

În plus, vedeta a subliniat importanța integrării unei cantități semnificative de fibre în dieta femeilor care au depășit vârsta de 40 de ani, pentru a combate balonarea, o problemă comună și neplăcută.

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani

Carmen Brumă a argumentat și de ce recomandă feniculul, evidențiind aroma sa distinctivă și proprietățile sale excepționale, în special pentru susținerea digestiei.

"Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, a mai punctat Carmen Brumă, potrivit Click.ro

Salată ușoară cu fenicul

Ingrediente: 1 bulb de fenicul proaspăt, tăiat subțire, 1 măr verde, tăiat cubulețe, 1 ceapă roșie mică, tăiată subțire, 1 cană de frunze de rucola, 1/2 cană de nucșoară, prăjită, sucul de la o lămâie, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust.

Tăiați feniculul în felii subțiri, cubulețe mărul și tăiați ceapa roșie în felii subțiri. Prăjiți nucșoara într-o tigaie la foc mic până devine ușor auriu. Într-un bol mare, amestecați feniculul tăiat, mărul cubulețe, ceapa roșie și frunzele de rucola. 

Subiecte în articol: Carmen Bruma legume
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie