Antena 3 CNN Show Tabloid Motivul pentru care Ruby nu merge niciodată la saloanele de înfrumusețare

Motivul pentru care Ruby nu merge niciodată la saloanele de înfrumusețare

Ruby spune că nu merge niciodată la saloanele de înfrumuseare. Preferă să se îngrijească singură, acasă.

Nu merg la saloane de înfrumuseare, pentru că sunt comodă, leneă i nu am răbdare (râde). Prefer să îmi fac eu ce am nevoie acasă la mine, în timp ce mă uit la un serial. Nu am vreo reetă, pe corp mă spăl i mă dau cu un unt hidratant, pe faă doar mă spăl i, din când în când, folosesc o cremă hidratantă, iar pe păr pot să mă spăl i cu săpun de vase că arată la fel. Important e ca, la sfârit, să pun balsam, altfel mi se încurcă din cauză că e prea mult”, explică Ruby. 

De altfel, tânăra interpretă spune că se aseamănă mult în această privină cu mamaia ei, care o răsfaă cât e ziua de mare i pe care o iubete nespus. “Mamaie mă răsfaă zi de zi, pentru că cinci zile din apte stă la mine. Îmi face cea mai bună mâncare, cum fac toate bunicile, mă pupă i mă cocoloete toată ziua. Eu nu simt că o răsfă pe cât ar merita, pentru că o mare parte din timp sunt plecată de acasă. Dar atunci când sunt acasă, o scot în ora, la mall, un loc care pe ea o impresionează de fiecare dată. De curând, am dus-o chiar la un film 4D care i-a plăcut foarte mult. Pentru ea, o femeie simplă care toată viaa doar a muncit, a fost o experienă incredibilă”, mai spune aceasta.

Cum va reui Ruby să ducă la bun sfârit prima sa transformare de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în debutul noului sezon al show-ului.

Subiecte în articol: ruby te cunosc de undeva
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române