Antena 3 CNN Politică Mugur Ciuvică, despre ”revoluția fiscală”: PSD face o prostie. Și IT-iștii trebuie să trăiască în mediul real, nu în cel virtual

Mugur Ciuvică, despre ”revoluția fiscală”: PSD face o prostie. Și IT-iștii trebuie să trăiască în mediul real, nu în cel virtual

de M.Z.    |   

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a spus duminică, la Antena 3, că PSD face ”o prostie” lăsând impozitul zero celor din IT, pentru că ”trebuie să trăiască și ei în mediul real, nu în cel virtual”.

”Cu IT-iștii o mică problemuță aș avea eu, înțeleg că sunt de drepta (...), iar capitalismul e cu niște impozite, mai mici, mai mari. (...) 

Problema e cu IT. O să-i rezolve Liviu Dragnea, deși eu zic că fac o prostie cei din PSD, pentru că IT-iștii trebuie să trăiască în mediul real, nu în mediul virtual. În mediul virtual e fără impozite, în mediul real e cu impozite”, a spus președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, duminică, la Antena 3.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apărut în public, duminică, pentru prima dată după o săptămână de la ”revoluția fiscală” și a vorbit despre primele probleme după adoptarea Codului fiscal.

”Avem o singură problemă care va fi rezolvată de guvern, și anume situația celor din IT, ca firmele acestea să aibă în continuare avantaje. Categoric, impozitul zero rămâne la fel, iar salariile oricum nu le scad”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, duminică, atunci când a venit la congresul TSD.

Șeful PSD a dat asigurări că cei din partid lucrează pentru a găsi soluții, ca salariile celor din IT să nu scadă din ianuarie 2018.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"