Antena 3 CNN Externe Nepoții își pot îmbrățișa, în sfârșit, bunicii: Imagini din Statele Unite cu reîntregirea familiilor după un an de pandemie

Nepoții își pot îmbrățișa, în sfârșit, bunicii: Imagini din Statele Unite cu reîntregirea familiilor după un an de pandemie

Mulţi americani şi-au putut îmbrăţisa în sfârşit nepoţii, unii pentru prima oară de la începutul pandemiei. Trendul a luat avânt după un anunţ al autorităţilor sanitare de peste Ocean, care spun că bunicii pot fi îmbrăţişaţi de nepoţi dacă aceştia au făcut rapelul.

de Mia Lungu    |   

Reţelele de socializare s-au umplut peste noapte de imagini cu familii reunite pe întreg teritoriul american. Unii spun că nu şi-au mai putut vedea rudele de aproape un an.

În Statele Unite, autorităţile îndeamnă populaţia să respecte în continuare normele de distanţare socială, chiar şi după vaccinare.

Răzvan Cherecheș: ”Persoanele vaccinate pot sta fără distanțare”

Pandemia de coronavirus a silit miliarde de oameni să își schimbe comportamentele pentru a se conforma regulilor de prudență sanitară, pentru a limita răspândirea virusului și pentru a se proteja, ei înșiși.

"Nu uităm să îi menționăm și pe cei care s-au vaccinat. E important să știm că cei imunizați prezintă risc minim de infecție cu SARS-CoV-2 și că pot sta împreună fără restricții, chiar și într-un loc închis." a explicat la Antena 3 medicul Răzvan Cherecheș.

 

Subiecte în articol: bunicii nepoții restricţii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei