Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Conceptul de bucătar la domiciliu

Numai de bine. Conceptul de bucătar la domiciliu

Cu restaurantele închise și fără activitate, bucătării s-au adaptat și s-au mutat în bucătăriile foștilor clienți. Mai exact, s-au transformat în chefi la domiciliu.

Fac cumpărături, gătesc, servesc, iar la sfârșit, spală vasele. Iar acum, chiar dacă sunt deschise terasele, dacă vreţi să evitaţi aglomeraţia sau încă păstraţi măsuri stricte de distanţare, ar fi chiar o soluţie.

Experiența însemnă mai mult dect o masă gătită, pentru că poți și învăța rețetele preparate. În afara de un preparat excelent, veți avea parte și de un spectacol inedit.

În Italia se purta conceptul de bucătar la domiciliu iar acum cu pandemia serviciul a crescut din nou în popularitate.

Prețul unui chef la domiciliu diferă în funcție de numărul de persoane și de felurile de mâncare dorită însă o masă pentru 6 persoane costă aproximativ 150-200 euro. În acest preț este inclusă munca bucătarului și desertul iar alimentele se plătesc separat. 

Conceptul de bucătar la domiciliu

Subiecte în articol: bucătar la domiciliu Numai de bine Chef
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani