Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda omului bogat, dar nefericit | Lidia Fecioru: ”Câtă fericire ți-a adus fericirea ta?”

Pilda omului bogat, dar nefericit | Lidia Fecioru: ”Câtă fericire ți-a adus fericirea ta?”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse, despre omul bogat, dar nefericit.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

La un preot a venit un domn. Era un tip foarte bogat și preotul s-a uitat lung la el și și-a dat seama că el n-a văzut în viața lui un om mai nefericit.

Oamenii recunosc mai greu că sunt nefericiți, ei spun tot timpul că sunt fericiți. Preotul s-a uitat la el și i-a spus în față: ”N-am văzut un om mai fericit ca tine”. Dar acesta zice: ”Așa spuneți dumneavoastră? Da, eu sunt fericit, am casă cu trei nivele, am piscină, am vilă, am vapor”.

Dar pe față îi rămăsese un zâmbet, care era de fapt o un tipar al minții. Era un zâmbet care nu venea de nicăieri și nu se ducea nicăieri. Desenat. El spunea vorbele, dar în interiorul lui se vedea iadul și întunericul.

Povestindu-i aceste lucruri, preotul îi spune: ”Am o singură întrebare: Câtă fericire ți-a adus fericirea ta?”.

Și atunci a înțeles că nu l-a putut minți pe preot să-i spună că el este fericit.

De aceea, noi niciodată nu trebuie să arătăm, să dovedim nimănui nimic, trebuie să învățăm, să rămânem noi, să fim așa cum suntem.

Subiecte în articol: Lidia Fecioru pilda zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali