Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "În viaţă, să ne alegem prietenii cu cap. Ori cu musca, ori cu albina"

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "În viaţă, să ne alegem prietenii cu cap. Ori cu musca, ori cu albina"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, astăzi, în rubrica "Pilda zilei" din cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, de ce este necesar să ne alegem prietenii cu cap.

de Georgiana Adam    |   

"Un ţănţar voia să-şi facă prieteni. Într-o zi, se întânleşte în zbor cu o muscă. Şi musca îi zice Păi nu pleca nicăieri, că uite cât bălegar este aici şi câtă mizerie. Avem unde zbura pentru foarte mult timp.

Însă, ţânţarul a spus că el vrea să meargă mai departe. Se întâlneşte, apoi, cu o albină. Aceasta îi spune Hai cu mine, că au înflorit florile, pomii şi vor fi multe şi frumoase. 

Abia atunci ţânţarul a stat şi s-a gândit cu cine să fie prieten. Aşa că, în viaţă, trebuie să ne alegem prietenii cu cap. Vrem să stăm în mizerie sau vrem să zburăm printre flori. 

Se spune că cel mai bogat este vântul. De ce? Pentru că oamenii aruncă-n vânt iubire, bani şi speranţe" a spus Lidia Fecioru, în rubrica Pilda zilei.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai