Antena 3 CNN Externe Prințesa Mako a Japoniei renunță la toate titlurile nobiliare pentru a se mărita cu „un om de rând”. Cum arată viitorul ei soț

Prințesa Mako a Japoniei renunță la toate titlurile nobiliare pentru a se mărita cu „un om de rând”. Cum arată viitorul ei soț

Nepoata imparatului Akihito, printesa Mako, va renunta la titluri pentru a se casatori cu barbatul pe care il iubeste, un simplu "muncitor pe plaja", scrie presa internationala.

In momentul in care casatoria va deveni oficiala, Mako isi va pierde statutul de acum si va deveni un cetatean de rand, asa cum prevede traditia japoneza.

Printesa Mako, in varsta de 25 de ani, si viitorul sot au studiat la aceeasi universitate, insa s-au cunoscut intr-un restaurant.

Viitorul sot al prințesei, Kei Komuro, este un tanar atletic, care schiaza, canta la violina si gateste, relateaza metro.co.uk. El a fost angajat la "Prince of the Sea", promovand turismul pe plajele din prefectura Kanagawa.

Prinesa Mako este primul membru al familiei imperiale japoneze care a studiat la universitate. Acum, ea lucreaza la Muzeul Universitatii din Tokio.

Vedeți aici cum arată viitorul sot al printesei

 

 

Subiecte în articol: printesa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș