Antena 3 CNN Actualitate Probleme la Raiffeisen Bank. Sunt afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii

Probleme la Raiffeisen Bank. Sunt afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii

Raiffeisen Bank și-a anunțat sâmbătă clienții că banca întâmpină câteva probleme tehnice, fiind afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii. Reprezentanții Raiffeisen Bank precizează că spera ca problemele să fie rezolvate în aproximativ 60 de minute.

de Gabriel Dano    |   

"Dragi clienți, în acest moment, întâmpinăm un incident care afectează tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile Raiffeisen Bank. Tranzacțiile efectuate cu cardurile de debit Raiffeisen la POS-uri Raiffeisen Bank sau ale altor bănci nu funcționează.

De asemenea, nu funcționează tranzacțiile cu cardul de debit Raiffeisen Bank la ATM-urile altor bănci. Vă recomandăm să retraget̗i numerar de la ATM-urile Raiffeisen Bank. Tranzact̗iile cu card de credit Raiffeisen Bank funct̗ionează doar la POS-urile altor bănci.

Depunem toate eforturile pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Timp estimat de remediere: aprox 60 de minute", este mesajul postat de reprezentanții Raiffeisen Bank, pe pagina oficială de Facebook.

sursa: Facebook/ Raiffeisen Bank

 

Subiecte în articol: Raiffeisen Bank
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare