Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicușor Dan îl va întreba pe organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei dacă renunță la acţiune, după ce doar un tractor "s-a prezentat" la miting

Nicușor Dan îl va întreba pe organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei dacă renunță la acţiune, după ce doar un tractor "s-a prezentat" la miting

Primarul general al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a spus că îl va întreba pe organizatorul protestului din Piața Constituției dacă vrea să mai renunțe la acțiune.

de Ioana Mircea    |   

Întrebat dacă este posibilă o prelungire a autorizaţiei, având în vedere rata scăzută de participare la protest, Nicușor Dan a spus că "nu se pune problema" şi că, mai degrabă, este posibil să se facă demersuri pentru a scurta perioada aprobată.

"Întrebarea este: poate reuşim o discuţie, luni, cu organizatorul fie să restrângă, fie să renunţe pentru zilele de luni şi marţi. Mâine este o şedinţă ordinară a comisiei şi în timpul comisiei o să îi dăm un telefon şi o să vedem ce intenţionează", a spus primarul general, într-o declaraţie acordată presei.

De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că nu există alte solicitări pentru proteste legate de nemulţumirile fermierilor şi transportatorilor, potrivit Agerpres.

Citește și: Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în București. Trei zile de haos în Capitală: "Am avut mai multe cereri pe care le-am respins"

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi că a aprobat un protest de trei zile al fermierilor și transportatorilor în Piața Constituției, cu 5.000 de oameni și 200 de vehicule.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români