Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, așteptat în PRU: "Noi îl așteptăm, considerăm că este cel mai bun premier al României de la I. C. Brătianu încoace"

Victor Ponta, așteptat în PRU: "Noi îl așteptăm, considerăm că este cel mai bun premier al României de la I. C. Brătianu încoace"

În prag de alegeri parlamentare, au început mutările și permutările. Cel mai recent transfer este al doi foști social-democrați la naționaliștii de la Partidul România Unită, partid condus de Bogdan Diaconu.

Este vorba despre Daniel Savu și Ion Eparu.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele partidului, pe contul de Facebook.

Anunțul vine la doar două zile după ce un apropiat al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a anunțat că a preluat funcția de purtător de cuvânt al partidului PRU.

În finalul anunțului, Bogdan Diaconu scrie “îl așteptăm pe VP!”, afirmație ce lasă loc de interpretări, în condițiile în care s-a vorbit, în ultima perioadă, despre plecarea lui Victor Ponta din PSD.

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a confirmat trecerea celor doi la PRU, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea Obiectiv, realizată de Răzan Dumitrescu și Oana Stancu Zamfir.

În plus, Gavril Mârza, deputat PSD de Suceva, a declarat că a fost sunat de Bogdan Diaconu, care l-a invitat să treacă la PRU, susţinând că şi Victor Ponta va veni la acest partid, în funcţia de preşedinte.

Bogdan Diaconu a infirmat că discuția ar fi avut loc în termenii descriși de Mârza, dar a confirmat că a fost contactat și a existat o discuție.

“Vizavi de Victor Ponta, eu am spus lucrurile public. Da, îl așteptăm și ni-l dorim pe Victor Ponta la PRU. Eu nu am spus că domnul Mârza a mințit că l-am sunat, dar a reprodus niște exagerări vizavi de discuția mea cu dânsul. Eu l-am invitat la o discuție, l-am întrebat dacă a văzut în mass-media colegii care s-au alăturat PRU și dacă dânsul ar fi interesat să participe la o astfel de construcție. Și da, ni-l dorim pe Victor Ponta lângă noi.”

"Nu este vorba despre o campanie mincinoasă, considerăm că Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României de la I.C. Brătianu încoace, îl vrem în PRU. Plus că Victor Ponta nu a spus niciodată că pleacă din PSD, ci că “vrea într-o echipă de Champions League”. PRU este echipa de Champions League", a explicat Bogdan Diaconu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are