Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE România, pe cont propriu în criza preţurilor din energie şi construcţii. Boloş: "Tot ce înseamnă implementarea PNRR-ului este întârziat"

România, pe cont propriu în criza preţurilor din energie şi construcţii. Boloş: "Tot ce înseamnă implementarea PNRR-ului este întârziat"

România ar trebui să nu se aștepte la mai mulți bani din partea Comisiei Europene prin PNRR.

de Silvia Preda    |   

Este un avertisment lansat de Marcel Boloş.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene spune că e exclus să crească cofinanțarea PNRR din partea Uniunii Europene în contextul acestor creșteri de prețuri.

"Putem să spunem că tot ceea ce înseamnă implementarea PNRR- ului este întârziat și nu pot să ascund acest lucru", a spus ministrul la "INCOME MAGAZINE cu Alex Vlădescu".

Potrivit lui Marcel Boloş, nu se va pune problema creşterii cofinanţării.

România a îndeplinit cele 7 jaloane pentru prima tranşă de bani prevăzute în PNRR

România a îndeplinit la timp și integral cele șapte jaloane asociate tranșei prevăzute în Planul Național de Redresare și Reziliență.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a anunţat că a transmis, marţi, Comisiei Europene, prima cerere de plată din cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), în valoare de aproximativ 3 miliarde de euro.

Din această sumă, 2,03 miliarde euro reprezintă sprijin financiar nerambursabil, iar 0,90 miliarde euro sprijin sub formă de împrumut.

Subiecte în articol: Ioan Marcel Boloș fonduri PNRR
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB