Antena 3 CNN Actualitate România se face de râs pentru Euro 2020

România se face de râs pentru Euro 2020

România se face din nou de râs! Deși autorităţile au vehiculat tot felul de idei de transport a suporterilor care vor veni în 2020 în România să vadă campionatul european de fotbal, în realitate, situația este alta.

În locul liniei de metrou sau a tramvaielor suspendate, aceştia vor folosi autobuzele, după cum a afirmat într-o conferinţă de presă şeful CFR.

„Legat de aeroport, în 2019 vrem să modernizăm halta de la Otopeni şi să facem de la haltă până la aeroport o şosea cu autobuze. Am încercat să facem şi varianta a doua pentru campionatul european de fotbal din 2020 cu subtraversarea DN1. Am vrut să discutăm despre autorizaţie dar sigur nu o să reuşim. Am ales varianta să o lăsăm aşa”, a spus Ioan Gavrilă, directorul general al CFR.

Acesta a subliniat că timpul până la campionat e scurt şi trebuie luate soluţii rapide, mai ales că varianta de subtraversare a DN1 spre Otopeni este greu de realizat, pentru că Primăria Otopeni a cerut plan urbanistic zonal pentru acest proiect. "Trebuie să ne încadrăm până la compionat. (...) Transportul se va face de la Gara de Nord până la haltă, care e improvizată. Halta trebnuie modernizată cu scări rulante, cu acoperiş, iar de acolo o să asfaltăm la două benzi", a mai spus Gavrilă.

Subiecte în articol: Otopeni Euro 2020 Punctul de întâlnire
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște