Antena 3 CNN Externe Rusia pretinde că Ucraina a lansat un atac aerian pe teritoriul ei | Un proiectil a explodat într-o tabără militară din Belgorod

Rusia pretinde că Ucraina a lansat un atac aerian pe teritoriul ei | Un proiectil a explodat într-o tabără militară din Belgorod

Un obuz care ar fi fost lansat din Ucraina a lovit, marţi seară, o bază militară temporară de pe teritoriul Rusiei, iar cel puţin patru persoane au fost rănite în incident, afirmă surse citate de agențiile de presă Tass şi Reuters.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul a avut loc marţi seară în zona localităţii Krasni Oktiabr, la circa 30 de kilometri sud-vest de Belgorod şi la zece kilometri de frontiera Rusiei cu Ucraina.

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a raportat producerea unor explozii, fără a dezvălui cauzele acestora.

Surse din cadrul comisiei de investigaţie au declarat că, potrivit datelor preliminare, incidentul este rezultatul unui atac cu obuz care a fost lansat de pe teritoriul Ucrainei. Cel puţin puţin patru persoane au fost rănite în incident.

Subiecte în articol: Ucraina atac aerian Belgorod
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic