Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei au magnet la bani"

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei au magnet la bani"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, şansele de succes în viaţă în funcţie de cifra de destin.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Cifra destinului se calculează astfel. Se adună cifră cu cifră din data naşterii. Zi, lună şi an." 

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 1

Sunt persoane active, independente şi au calităţi de lider. Au tendinţa să fie singuratice şi aşteaptă validare din partea celorlalţi. Vor aprobare. Îşi doresc să fie în centrul atenţiei. 

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 2

Cei cu 2 sunt nişte oameni foarte echilibraţi, dar şi sensibili. Nu trebuie să se mai gândească la oamenii din jur. Nu au încredere în propria lor persoană. Succesul vine odată cu încredere în sine. Să nu se mai gândească la ce spun alţii. Validare de către alte persoane nu le va aduce ceva bun.

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 3

Primordial pentru ei este să comunice. Pentru ei este aer. Sunt motivaţi în momentul în care depun efort la locul de muncă. Vor să-i facă pe ceilalţi să râdă. Nu acceptă tristeţea. Nu le place. Nu vorbesc cu nimeni atunci când vor să se relaxeze. 

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 4

Sunt nişte persoane foarte responsabile şi muncitoare. Se axează pe sisteme logice de gândire. Şansele de câştig le fac prin consecveţă în muncă. Sunt atât de muncitori şi au întotdeauna un plan. Din păcate, au ceva negativ. Au o rigiditate. Au impresia că sunt superiori. 

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 5 

Reprezintă persoanele extrem de curajoase. Au fost înzestrate cu multă poftă de viaţă. Sunt nişte persoane pline de neprevăzut. Aventura este ca şi cum ai spune bună dimineaţa. Aventuri de orice natură. Când vor să facă următorul pas în viaţă să se gândească de două ori. Sunt cei mai buni negutori şi ştiu ce să cumpere. Sunt orientaţi spre câştig.

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 6 

Este simbolul dragostei, al armoniei. Sunt persoane responsabile, empatici şi simpatici. Sunt buni prieteni, iubesc copiii şi animalele. El nu poate trăi fără dragoste. Totul se bazează pe dragoste şi afecţiune. De aici vin toate. Nu sunt persoane libertine. Trebuie să înveţe să-şi asume anumite decizii. Sunt foarte mămoşi.

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 7 

Este cifra de destin a persoanelor care analizează în detaliu orice situaţie. Este omul care ştie câte foi intră într-o plăcintă. Este foarte calculat. Au un spirit inventiv şi ştiu cum să iasă din orice situaţie. Ştie să scape. Au intuiţie bună. Nu vor perfecţiunea, ci super perfecţiunea.

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 8 

Cifra oamenilor de succes. A afaceriştilor şi a celor care au un miros deosebit. Unde simt o afacere, acolo s-au dus. Au magnet la bani. Vor face tot posibilul să ajungă sus. Ştie să se vândă şi să-şi asume orice risc ce ţine de carieră. Tinde să devină posesiv.

Şansele de succes în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru 9

Sunt interesaţi mai mult de spiritualite. Sunt zburătorii. Oamenii din jurul lor vor tinde să-i urmeze. Sunt nişte artişti desăvârşiţi. Ştiu să atragă oamenii. Au darul convingerii. Nu ştiu să-şi găsească un echilibru. Sunt glumeţi, dar şi haioşi. Îi iubeşte Dumnezeu.

Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște