Antena 3 CNN Externe Și-au închis copilul de doi ani în portbagajul mașinii. Justificarea părinților este de necrezut

Și-au închis copilul de doi ani în portbagajul mașinii. Justificarea părinților este de necrezut

Un cuplu din Chicago și-a băgat copilul în portbagaj după care a dat o explicație complet neașteptată: cei doi au făcut acest lucru pentru un experiment social. 

Boguslaw Matlak a fost acuzat ca și-a pus copillul de numai 2 ani în pericol când l-a luat pe sus și l-a inchis în portbagajul mașinii într-o parcare publică, de față cu toată lumea. Tatăl băiatului a spus că a făcut acest lucru special pentru a vedea cum reacționează oamenii din jur atunci când un copil este in pericol. Conform acestuia, când un accident sau ceva grav se întâmplă, nimeni nu se bagă însă atunci când un copil este la mijloc toată lumea este interesată de ce se întâmplă. 

Ideea i-a venit cu două săptămâni în urmă când a văzut un cuplu care fuma într-o mașină închisă cu un copil în spate și s-a gândit să vadă cum ar recționa oamenii dacă și-ar baga copilul in portbagaj. Acesta a declarat ca baiețelul nu a fost niciun moment în pericol deoarece unul dintre scaune era lăsat, pentru a îi permite copilului să treacă pe bancheta din spate unde se afla mama lui. 

„Experimentul” tatălui a avut succes, atunci când trei femei îngrijorate dintr-un restaurant din apropiere au sunat la poliție. Odata ajunși la fața locului, autoritățiile au arestat bărbatul care nu înțelegea de ce este luat la secție în ciuda explicațiilor date. 

„Cred că am făcut ce trebuia în ceea ce privește arestul. Vrem întotdeauna să urmărim interesul copilului. Oricine și-ar pune copilul în portbagajul unei mașini chiar și ca o glumă, va avea ceva explicații de dat.”, a declarat poliția. 

Sursă: NYPost 
 

Subiecte în articol: portbagaj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are