Antena 3 CNN Sport JO2016 Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Eduard Novak, imagini de la antrenamentele pentru Jocurile Paralimpice de la Rio

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Eduard Novak, imagini de la antrenamentele pentru Jocurile Paralimpice de la Rio

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Primul campion paralimpic din istoria României, ciclistul Eduard Novak, s-a pregătit intens pentru ediția din acest an a Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Între două antrenamente, sportivul a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii din satul olimpic.

”DRAG in Paralympic Games RIO 2016! Only solution! GO FAST! Ieri am avut o zi obisnuita cu ceremonia de primire a tarilor participante. Am mancat la restaurantul din satul olimpic alaturi de 8000 de oameni, un fel de impinge tava dar putin mai mare si mai complex:))”, a scris Eduard Novak.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Singurul campion paralimpic din istoria României a plecat optimist spre Rio de Janeiro, cu gândul să aducă o nouă medalie de aur pentru tricolor.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Ajuns la 40 ani, Eduard Carol Novak va fi portdrapelul delegației României la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (7-18 septembrie).

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Novak va participa în trei probe la categoria C4: urmărire pe velodrom (10 septembrie), contratimp individual (14 septembrie) și fond șosea (16 septembrie).

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai