Antena 3 CNN Actualitate Locale Un arab ar fi incendiat mașina unei doctorițe din Iași

Un arab ar fi incendiat mașina unei doctorițe din Iași

Maşina unei doctoriţe din Iași a fost incendiată cu un cocktail Molotov, iar principalul suspect este un student arab, potrivit Ziarul de Iași.

Cadrul medical a reușit să facă rost de filmările înregistrate de camerele de supraveghere de la magazinele din zonă, iar vecinii spun că este un arab care studiază medicina.

Un arab mi-a dat foc la ma­şină, toată lumea ştie cine este persoana respectivă, însă poliţia nu face nimic. (…) A incediat-o fără să mă cu­noască, fără niciun motiv. Am înţeles că face parte dintr-un partid arab. Eu am vecini arabi care mi-au spus ei cine este făptaşul. Mi-au spus că nu pot da declaraţii la poliţie. Mi-a spart un geam şi mi-a aruncat în interior un cocktail Molotov. Maşina a ars total. Au fost pompierii, a fost poliţia, iar aceştia din urmă m-au anunţat pe mine, la ora 7 dimineaţa“, a povestit Monica Holicov, proprietara autoturismului.

„Poliţiştii au luat filmările de la toate magazinele din zonă. Poate fi recunoscut după haine, după fizic, după mers, Iniţial am crezut că este o răzbunare, însă nu este acest lucru. Este ceva mult mai banal, omul a vrut să facă ceva rău. A avut el chef să incendieze o maşină. Poliţia l-a luat la întrebări pe tânărul arab, iar acesta a spus că nu el este cel care a dat foc. Oare poliţiştii chiar au încredere în el?“, se întreabă doctoriţa.

Subiecte în articol: Iași masina incendiat foc doctorita
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi