Antena 3 CNN Actualitate Unde și când va fi înmormântată Olga Tudorache

Unde și când va fi înmormântată Olga Tudorache

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Olga Tudorache va fi depus vineri, între orele 10,00 - 14,00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, informează site-ul Teatrului Național București.

Teatrul Național București anunță cu mare tristețe despărțirea de una dintre cele mai mari actrițe ale țării noastre, Olga Tudorache, interpretă strălucită a nenumărate roluri de dramă, comedie și tragedie în teatru, film, televiziune și radio. A fost onorată cu importante distincții ale breslei, ale Statului Român și ale Casei Regale a României. Cei care au iubit-o și admirat-o îi pot aduce un ultim omagiu în data de 20 octombrie 2017, între orele 10:00 – 14:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București. Ceremonia funerară va avea loc sâmbătă 21 octombrie 2017, la ora 11:30, la biserica Krețulescu, iar înmormântarea la Cimitirul Bellu. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!”, scrie pe site-ul Naționalului bucureștean.

Actrița Olga Tudorache a murit în cursul nopții de marți spre miercuri la Spitalul Elias. Olga Tudorache a împlinit recent 88 de ani.

Citește și  Olga Tudorache a murit. Actrița avea 88 de ani

              Actrița Olga Tudorache, în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

 

 

Subiecte în articol: Olga Tudorache
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american