Antena 3 CNN Actualitate Visele premonitorii ale Stelei Popescu. Ce a presimțit actrița

Visele premonitorii ale Stelei Popescu. Ce a presimțit actrița

Marea doamnă a teatrului de revistă din România a murit joi, 23 noiembrie, și a lăsat în urma multă durere.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Jurnalul Național, legendara artsită povestea despre trei vise teribile pe care le-a avut înainte de moartea mamei sale, pe care a iubit-o enorm și cu care a avut o legătură foarte strânsă.

„Înainte de a muri mama am avut trei vise care parcă m-au anunţat. Trei vise îngrozitoare. Mama avea cancer la sân şi o dată am visat-o goală… cădea într-un puţ.

Am tras-o de mână şi, e adevărat, a mai trăit trei ani. Am visat-o într-o piaţă rece, unde vindea ficat şi, la scurt timp, a făcut metastaza la ficat”, spunea Stela Popescu.

„Cu trei săptămâni înainte de a muri – eu trebuia să plec în Israel, la o nuntă, împreună cu Arşinel – sărăcuţa mi-a spus: „Nu pleca nicăieri în turneu, că-mi trebuie paşaportul, pentru că plec în Canada”.

Iar eu i-am spus: „Păi ce, nu-ţi poţi scoate singură paşaport?”, a mai spus actriţa.

“După două săptămâni s-a dus. Foarte interesant… dar eu cred că asta m-a obsedat pe mine. Era bolnavă de trei ani, trăgeam de ea tot timpul şi ea-mi spunea:

„Fata asta nu mă lasă să mor. Nu mă lasă să mor!”. Ar fi trebuit să cred după aceea în toate astea, dar nu vreau. Nu vreau!”, încheia Stela Popescu.

Subiecte în articol: Stela Popescu vise
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic