Antena 3 CNN Be EU Delegația PSD din Parlamentul European îl felicită pe Olaf Scholz pentru câștigarea alegerilor din Germania

Delegația PSD din Parlamentul European îl felicită pe Olaf Scholz pentru câștigarea alegerilor din Germania

Delegația Română PSD din Parlamentul European îl felicită pe candidatul SPD, Olaf Scholz, pentru câștigarea alegerilor din Germania, dar și pe cetățenii acestui stat pentru eforturile lor neobosite de a crede într-o schimbare de viziune în propria țară, dar și în Europa.  

Delegația PSD din Parlamentul European îl felicită pe Olaf Scholz pentru câștigarea alegerilor din Germania
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    27 Sep 2021   •   13:43

“Câștigarea alegerilor din Germania de către candidatul SPD, Olaf Scholz, reprezintă un pas semnificativ pentru social-democrația europeană, un pas către o schimbare necesară, atât de dorită de cetățeni. Sincere felicitări și mult succes în noul mandat de Cancelar, Olaf Scholz! Victoria însemnată pe care aţi obţinut-o confirmă încrederea și determinarea electoratului de a da o mare șansă schimbării de viziune, având în centrul său lupta pentru echitate socială într-un context atât de greu încercat de pandemie. Ne-a bucurat mobilizarea, dorința și hotărârea Germaniei de a-și urma visul schimbării. Europa are nevoie de valorile şi soluțiile social-democrate mai mult ca oricând”, au punctat eurodeputații PSD.

Delegația Română PSD și-a exprimat convingerea că reprezentanții celor două partide din Parlamentul European, PSD și SPD, vor colabora în beneficiul popoarelor român şi german, precum şi pentru viitorul stabil al Uniunii Europene. 

Şi liderul PSD Marcel Ciolacu şi-a exprimat bucuria şi solidaritatea faţă de victoria stângii în Germania. Stânga are șansa de a conduce destinele Germaniei și de a reda Europei o dimensiune socială și umană, a spus Ciolacu. 

Ciolacu îi felicită pe social democrații germani: Stânga are șansa de a conduce destinele Germaniei

×
Subiecte în articol: PSD SPD Germania Olaf Scholz
Parteneri
Cunoscută cafenea din București, închisă de ANPC
x close