Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Atletico Madrid e ținta preferată a lui CR7

Atletico Madrid e ținta preferată a lui CR7

Cristiano Ronaldo a marcat de 25 de ori în poarta celor de la Atletico, pe când juca la Real Madrid. United nu i-a învins însă niciodată pe madrileni.

Atletico Madrid e ținta preferată a lui CR7
Sursa foto: Hepta | AA/ABACA
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2022   •   10:00

MANCHESTER UNITED-ATLETICO MADRID (marți, ora 22:00)

În disputele directe dintre cele două formații, United nu a reușit să învingă încă Atletico. Au fost două rezultate de egalitate și o înfrângere.

”Diavolii” se bazează pe forma excelentă a lui CR7. Când evolua în Spania, Ronaldo a marcat de 25 de ori în poarta celor de la Madrid, Atletico fiind una dintre țintele sale favorite. Ronaldo a reușit un hattrick în fața celor de la Tottenham și a marcat acum 807 goluri în toate competițiile. United a jucat până acum de 11 ori în faza actuală a Ligii Campionilor, și de 7 ori s-a calificat mai departe.

Atletico Madrid e în formă. A câștigat ultimele patru meciuri în La Liga. Echipa lui Diego Simeone nu mai contează însă în lupta pentru titlu, iar ultima șansă de a câștiga un trofeu rămâne Liga Campionilor.

Gigantul din Madrid a pierdut în optimile de finală în fața celor de la Chelsea, în sezonul trecut, dar a ajuns în faza sferturilor în cinci din ultimele opt campanii în Liga Campionilor sub conducerea lui Simeone. Cu echipele din Anglia palmaresul e unul pozitiv, 5 victorii și opt întâlniri, dar Atletico a pierdut de două ori cu Liverpool în faza grupelor, din acest sezon.

Portughezul Joao Felix e și el în mare formă la iberici. A deschis scorul în patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Atlético, inclusiv în prima manșă, de fiecare dată în primele șapte minute!

FORMAȚII PROBABILE

Manchester United
De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - Fred, McTominay; Sancho, Fernandes, Pogba - Ronaldo

Atletico Madrid
Oblak - Savic, Felipe, Reinildo - Llorente, De Paul, Koke, Herrera, Lodi - Felix, Correa

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

”Manchester United a avut așa acum o revergorare, nentu Ronaldo dădu goluri fără număr, trecu în topul celor mai șmecheri, pe primul loc în topul celor mai performanți marcatori din istorie, în același timp Balonul de Aur, Messi a fost fluierat, pe bună dreptate acum, cu toată dragostea, dar pe bună dreptate a fost fluierat pentru prestațiile din ultima perioadă. United are un fel de momentum, a făcut un meci bun în campionat. Adevărul este că joacă tusea și cu junghiul aici, echipe capricioase, care pot să facă și-și la fel de ușor. Hai să zic că, mi s-ar părea mai probabil, un ambele echipe marchează. Manchester United a dovedit că și ia goluri, și Atletico Madrid ia goluri. Nu atât că ambele marchează, cât că ambele iau goluri...La meciul ăsta nu aș pune altceva”

PRONOSTIC: GG (1.95 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close