Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Frankfurt a învins pe Alianz Arena, în tur. Acum vine după 193 de minute fără gol

Frankfurt a învins pe Alianz Arena, în tur. Acum vine după 193 de minute fără gol

Bayern Munchen a pierdut doar două din ultimele 10 meciuri în Bundesliga, în timp ce Frankfurt a ajuns mai aproape de retrogradare decât de locurile de cupe europene

Frankfurt a învins pe Alianz Arena, în tur. Acum vine după 193 de minute fără gol
Sursa foto: planetfootball.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2022   •   10:00

Eintracht Frankfurt nu a reușit să marcheze în ultimele două etape de campionat. Trupa lui Oliver Glasner a reușit foarte puține lucruri notabile din punct de vedere ofensiv și a ajuns la 193 de minute fără gol marcat! Dezamăgirea e foarte mare pentru ”vulturi”, care în acest an au câștigat un singur meci din cele șase disputate, pierzând de patru ori!

Frankfurt a ajuns astfel pe locul 10 în Bundesliga, după ce în luna decembrie urcase pe locul 6, chiar cu gânduri pentru Liga Campionilor! Forma recentă a gazdelor pe Deutsche Bank Park pare principala problemă. A pierdut ultimele trei partide, mai mult decât o făcuse în ultimele 29 de meciuri precedente: 15 victorii-12 egaluri-2 înfrângeri!

Prin urmare, vizita lui Bayern de sâmbătă nu vine decât în cel mai rău moment pentru Frankfurt. Și campioana nu a uitat, cu siguranță, că în turul campionatului, în luna octombrie, ”vulturii” au câștigat cu 2-1 pe Allianz Arena.

Șase puncte avans, nu-și mai permit pași greșiți

De partea cealaltă, Bayern pare că și-a revenit după o săptămână dezamăgitoare în care a suferit o înfrângere-șoc la Bochum, 2-4, și a scos apoi doar un rezultat de egalitate cu Red Bull Salzburg, în Liga Campionilor. Coșmarul a continuat încă o repriză, băieții lui Julian Nagelsmann fiind conduși acasă, la pauză, 1-0, de ultima clasată, Greuther Furth. Robert Lewandowski a egalat în câteva secunde de la reluare și ”mașina de goluri” Bayern s-a pus în mișcare. A câștigat cu 4-1.

Bayern mai are doar șase puncte avans față de Borussia Dortmund și nu-și permite pași greșiți. Vizează al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga.

Multe absențe la Bayern Munchen

Frankfurt trebuie să se descurce sâmbătă fără mijlocașul central Kristijan Jakic, după ce acesta a încasat al cincilea cartonaș galben. Sebastian Rode, probabil, va fi și el absent din linia de mijloc. Diant Ramaj, Ragnar Ache și Goncalo Paciencia sunt și ei accidentați și nu pot evolua.

În ceea ce-i privește pe vizitatori, Thomas Muller a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în această săptămână și nu va fi pe teren. Va rămâne deocamdată cu cele 6 goluri și cele 16 pase decisive pentru Bayern în acest sezon, o pierdere mare pentru Julian Nagelsmann. Lipsesc în continuare și Alphonso Davies, Leon Goretzka, Kingsley Coman și Manuel Neuer.

Lucas Hernandez e și el indisponibil, astfel că Bayern nu poate alinia cea mai bună echipă.

Echipele probabile

Eintracht

Trapp - Tuta, Hinteregger, N'Dicka - Chandler, Hrustic, Sow, Lenz - Lindstrom, Kostic - Borre

Bayern Munchen

Ulreich - Pavard, Upamecano, Sule, Richards - Kimmich, Sabitzer - Gnabry, Sane, Musiala - Lewandowski

PRONOSTIC MIRCEA BADEA

”Frankfurt nu a mai dat gol de două meciuri. Bayern Munchen, după cum știm, ia goluri nene. Deci ar trebui să bată Bayern Munchen pe Frankfurt? Ar trebui. Aș pune că ambele echipe marchează și bate Bayern. Aș pune asta, absolut! Mai safe ar fi, bate Bayern Munchen și peste 1.5 goluri. Dar, repet, Frankfurt nu a dat gol de două meciuri! Nu dă nici al treilea? Posibil și asta! Dar Bayern Munchen ia goluri!”

PRONOSTIC: 2 (1.48 MOZZARTBET) și GG (1.43 MOZZARTBET)

 

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close