Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Țara Galilor nu a mai fost la Cupa Mondială din 1958. Duel Gareth Bale versus Marko Arnautovic

Țara Galilor nu a mai fost la Cupa Mondială din 1958. Duel Gareth Bale versus Marko Arnautovic

Trei victorii de fiecare parte și un rezultat de egalitate este palmaresul direct între Țara Galilor și Austria, echipele care se luptă pentru finala barajului de calificare. Acolo le așteaptă Scoția sau Ucraina

Țara Galilor nu a mai fost la Cupa Mondială din 1958. Duel Gareth Bale versus Marko Arnautovic
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2022   •   10:00

Țara Galilor caută calificarea la Mondiale din 1958. Pe Cardiff City nu a pierdut niciun meci în calificările pentru Cupa Mondială: două victorii și două egaluri. Nici măcar Belgia nu a izbutit să câștige pe teren britanic. Austria a câștigat doar două dintre cele șase meciuri internaționale în deplasare: un egal și trei înfrângeri. Țara Galilor a marcat înainte de pauză în ultimele patru meciuri din calificările pentru Cupa Mondială.

Țara Galilor vine după 7 meciuri fără înfrângere, ultimele două eșecuri venind la Euro 2020. Probleme cu golgeterul galez Gareth Bale. Atacantul lui Real Madrid a adunat din luna noiembrie doar 77 de minute.

Austria a ocupat doar locul 4 în campania de calificare pentru Cupa Mondială, după Danemarca, Scoția și Israel. A obținut locul în barajul pentru Cupa Mondială din Cupa Națiunilor. Austriecii se bazează pe golgeterul lor, Marko Arnautovic atacantul Bolgniei care se află în mare formă. Arnautovici a fost implicat în 13 goluri din ultimele 14 ale Austriei în meciurile de calificare pentru Cupa Mondială: 9 goluri, 4 pase de gol.

Austria a câștigat însă doar două meciuri din ultimele șase internaționale, dar ambele au venit împotriva unor adversari slabi cotați: Moldova și Insulele Feroe. De fapt, Austria nu a câștigat niciun meci în deplasare împotriva unei echipe mai bine cotate decât Țara Galilor în prezent (locul 20 în clasamentul FIFA), 4-1 cu Suedia în septembrie 2015!

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

ȚARA GALILOR-AUSTRIA (joi, ora 21:45)

”Și aici, în principiu, ambele echipe marchează. Ce altceva poți să pui la Țara Galiloc cu Austria? Cred că aici aș pune niște bani. Nu grozav, dar aș pune!”

PRONOSTIC: GG (2.00 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close