Antena 3 CNN Black Friday 2016 BLACK FRIDAY 2016 EMAG. Cum poți cumpăra curent electric ieftin de BLACK FRIDAY 2016

BLACK FRIDAY 2016 EMAG. Cum poți cumpăra curent electric ieftin de BLACK FRIDAY 2016

BLACK FRIDAY 2016 EMAG. Cum poți cumpăra curent electric ieftin de BLACK FRIDAY 2016
18 Noi 2016   •   10:33

BLACK FRIDAY 2016 EMAG. Furnizorul de energie şi gaze E.ON scoate la vânzare pe eMAG, de Black Friday, 1.000 de pachete de servicii de furnizare a energiei electrice cu costuri reduse timp de un an, însă nu precizează în ofertă că utilizatorii vor plăti în continuare taxele de cogenerare, de certificate verzi şi celelalte taxe obligatorii din factură şi nici care va fi preţul după un an. BLACK FRIDAY 2016 EMAG

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Ofertă la curent elecrric

BLACK FRIDAY 2016 EMAG "Evenimentul Black Friday din acest an vine cu o ofertă specială din partea E.ON Energie România care aduce, în premieră pe eMAG.ro, 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică pentru care, timp de 6 luni, factura este zero. E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienţii vor beneficia de un preţ special de furnizare (de 0,19 lei /kWh), în această perioadă având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor", se arată în comunicatul E.ON.

A început Black Friday la eMAG. Ofertele sunt AICI.

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Preţul de 0,19 lei pe kWh este mai mic decât cel reglementat, care este de 0,46 lei pe kWh (tip monom) şi 0,35 lei pe kWh (tip binom cu rezervare) pe zona de joasă tensiune.

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Cum se va vinde curentul

BLACK FRIDAY 2016 EMAG "Ne-am dorit să venim cu ceva nou şi să fim prezenţi în locurile preferate de clienţi şi de aceea ne-am orientat spre eMAG.ro - partenerul nostru în acest proiect. Dorim să fim promotori în ceea ce priveşte simplificarea procesului de cumpărare de pachete de utilităţi, dar şi în ceea ce priveşte conştientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbării furnizorului", a declarat Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON, citat în comunicat.

Black Friday 2016 Frigidere. Lista magazinelor cu reduceri uriașe

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Ce taxe se plătesc totuși

BLACK FRIDAY 2016 EMAG La solicitarea AGERPRES, oficialii companiei au precizat că oferta se referă strict la preţul energiei propriu-zise, astfel că utilizatorii vor plăti în continuare taxele obligatorii din factura la energie, precum taxa de cogenerare, taxa de certificate verzi sau taxa radio-tv.

Totodată, E.ON nu specifică în ofertă nici faptul că, odată ce un consumator casnic decide să îşi schimbe furnizorul tradiţional de energie, căruia îi plăteşte un tarif reglementat, acest client nu se mai poate întoarce în piaţa reglementată, iar preţul plătit va fi unul negociat în mod direct cu furnizorul.

BLACK FRIDAY 2016 EMAG De unde poți cumpăra curent

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Oferta E.ON Lite poate fi accesată în ziua de 18 noiembrie de pe platforma eMAG.ro, clienţii urmând să fie contactaţi (începând din data de 21 noiembrie până pe 9 decembrie a.c.) de către consultanţii E.ON pentru încheierea, prin telefon, a contractelor de furnizare. Prin intermediul pachetului promoţional de energie E.ON Lite, clienţii beneficiază de un cont personal pe platforma E.ON Myline, activat automat, dar şi de factură electronică şi informări prin email privind facturile de energie electrică, precum şi alte informaţii de interes, se mai arată în comunicatul E.ON.

În luna mai, într-un interviu acordat AGERPRES, Niculae Havrileţ, preşedintele ANRE, declara că utilizatorii casnici trebuie să fie atenţi la ofertele furnizorilor care promit preţuri foarte mici, întrucât acestea pot avea clauze ascunse şi chiar ilegale.

BLACK FRIDAY 2016 EMAG El a arătat că, deşi unele oferte sunt atractive la o primă vedere, este bine să ne asigurăm că acestea au condiţii avantajoase pe întreaga perioadă a contractului şi că respectă prevederile legale în domeniu. Este vorba despre posibile oferte în care nu sunt cuprinse informaţii privind valoarea certificatelor verzi sau contribuţia de cogenerare. Iar orice promisiune de neplată a unor astfel de taxe venită din partea vreunui furnizor nu trebuie luată în considerare, pentru că nu respectă legislaţia în domeniu. Furnizorul nu poate scuti clienţii finali casnici de la plata acestor taxe, deoarece acestea sunt obligaţii stabilite prin lege, a susţinut şeful ANRE.

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Ce recomandări se fac consumatorilor

Havrileţ recomandă consumatorilor ca, în cazul în care aleg să încheie un contract cu un nou furnizor, să fie atenţi la preţ, la durata contractului, la condiţiile şi modalităţile de plată, la garantarea clauzelor contractuale privind drepturile şi obligaţiile, inclusiv la clauzele penalizatoare. Alte clauze contractuale care necesită atenţie sunt şi condiţiile în care părţile pot renegocia clauze din contract, condiţiile de încetare a contractului, precum şi clauze care pot produce efecte şi după încetarea contractului.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close