Antena 3 CNN Black Friday 2016 BLACK FRIDAY 2016 FASHION DAYS. Piese de îmbrăcăminte de firmă reduse 90% de BLACK FRIDAY 2016

BLACK FRIDAY 2016 FASHION DAYS. Piese de îmbrăcăminte de firmă reduse 90% de BLACK FRIDAY 2016

BLACK FRIDAY 2016 FASHION DAYS. Piese de îmbrăcăminte de firmă reduse 90% de BLACK FRIDAY 2016
18 Noi 2016   •   18:40

BLACK FRIDAY 2016 FASHION DAYS. FashionDays.ro anunță că în topul preferințelor românilor de Black Friday au fost produsele de sezon și brandurile de lux. BLACK FRIDAY 2016 FASHION DAYS. Dar nu toate hainele de firmă au prețuri astronomice. Unele nu costă mai mult de 50 de lei. Vă invităm să consultați această listă.

AICI găsești lista hainelor de firmă cu prețuri sub 50 de lei

CELE MAI TARI OFERTE pentru articolele pentru femei.

Încălțările de sezon și sport au fost pe primul loc în topul căutărilor și achizițiilor clienților Fashion Days. Peste 15.000 de teneși s-au vândut în ediția Black Friday 2016, anul în care se împlinesc și 100 de ani de la apariția acestui tip de pantofi. Una dintre primele companii care au lansat teneșii pe piață, Converse este în top 5 achiziții de Black Friday.

HAINE DE FIRMĂ cu prețuri sub 100 de lei

BLACK FRIDAY FASHION DAYS. Triumph a fost primul brand din lume care a făcut din sutiene un produs disponibil la scară largă și primul care au dus lenjeria intimă pe marile scene internaționale de modă. În oferta Fashion Days, topul celor mai vândute produse este dominat de lenjeria intimă, iar în categorie, Triumph este cel mai cumpărat de femeile din România.

BLACK FRIDAY FASHION DAYS. Piese vestimentare și accesorii cu prețuri de până la 5.800 de Lei s-au epuizat în primele ore de la startul Black Friday. Una dintre aceste piese este rochia Red Valentino, care poartă semnătura designerului Italian Valentino Gravani, care a făcut rochia roșie la fel de faimoasă precum little black dress și a creat brandul Red Valentino.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close