Antena 3 CNN Black Friday 2016 Black Friday 2016 Frigidere. Lista magazinelor cu reduceri uriașe

Black Friday 2016 Frigidere. Lista magazinelor cu reduceri uriașe

Black Friday 2016 Frigidere. Lista magazinelor cu reduceri uriașe
18 Noi 2016   •   05:00

A început Black Friday la eMAG. Ofertele sunt AICI.
 

Black Friday 2016 Frigidere. În cadrul campaniei Black Friday 2016, magazinele online emag.ro, flanco.ro, evomag.ro și cel.ro au reduceri uriașe la frigidere, combine frigorifice, congelatoare și lăzi frigorifice de la diferite branduri.
 
Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la frigidere și combine frigorifice de Black Friday 2016:
 

Black Friday 2016 Frigidere – Reduceri combine frigorifice eMAG
 

1. De Black Friday 2016 magazinul online eMAG.ro are reduceri la frigidere, aparate frigorifice, combine frigorifice, precum și la aparate frigorifice incorporabile.
 
Oferta include o gamă extrem de variată de aparate frigorifice, de la cele cu un votum de 100 de litri până la cele cu un volum de 400 de litri. În oferta de reduceri Black Friday 2016 Frigidere de la eMAG.ro sunt incluse și frigidere cu două uși, frigidere cu o ușă, congelatoare, frigidere side by side, lăzi frigorifice, frigidere cu o ușă incorporabile, vitrine frigorifice.
 
Oferta eMAG de Black Friday 2016 include frigidere și aparate frigorifice de la următorii producători:
- Arctic
- Gorenje
- Beko
- Whirlpool
- Bosch
- Samsung
- Sharp
- Hotpoint
- Liebherr
- Electrolux
- Indesit
- Zanussi
- LG
- Heinner
- Siemens
- Hansa
- Daewoo

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și combine frigorifice de pe eMAG.ro cu ocazia campaniei Black Friday 2016.


Black Friday 2016 Frigidere – Reduceri aparate frigorifice Flanco
 

2. Flanco.ro are sute de aparate frigorifice la reducere de Black Friday 2016, de la combine frigorifice la congelatoare și frigidere side by side. Cei care vor să își cumpere o combină frigorifică de Black Friday 2016 vor beneficia de reduceri uriașe la o mulțime de aparate frigorifice extrem de diverse. În oferta flanco.ro sunt incluse combine frigorifice cu un volum ce variază de la 100 la 600 de litri, care au sisteme de răcire NO FROST pentru frigider și/sau congelator, sistem de dezghețare pentru frigider și uși reversibile.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere la flanco.ro de Black Friday 2016.


Black Friday 2016 Frigidere – Reduceri aparate frigorifice, congelatoare Evomag


3. Magazinul online Evomag.ro participă la Black Friday 2016 cu sute de aparate frigorifice de la brandurile:
- Altus, Arctic, Ardes
- Beko, Candy, Caso
- Haier, Heinner, Hoover, Hotpoint
- Indesit, LDK, LG, Midea
- Oursson, Samsung, Studio Casa, Uniqline
- Whirlpool, Zanussi sau Zass
 
Iată câteva tipuri de aparate frigorifice incluse de evomag.ro în campania de reduceri de Black Friday 2016: combine frigorifice, lăzi frigorifice, frigidere cu o ușă, frigidere cu două uși, congelatoare, mașini de făcut cuburi de gheață etc.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și aparate frigorifice de pe evomag.ro de Black Friday 2016.
 

Black Friday 2016 Frigidere - Oferte cel.ro

 
4. De Black Friday 2016, cel.ro are sute de produse incluse în campania de reduceri.
 
Mini frigiderele, congelatoarele și combinele frigorifice pot fi cumpărate acum la prețuri extrem de avantajoase. Printre brandurile incluse în campania Black Friday 2016 se numără următorii producători de frigidere: Albatros, Arctic, Beko, Bosch, Candy, Caso, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Haier, Hansa, Heinner, Hoover, Hotpoint, Indesit, LDK, LG, Liebherr, Miele, Oursson, Samsung, Samus, Siemens, Studio Casa,Whirlpool, Zanussi sau Zass.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la frigidere și aparate frigorifice de pe cel.ro cu ocazia campaniei Black Friday 2016.

 
Iată câteva dintre frigiderele pe care să le aveți în vedere de Black Friday 2016:
 
1. Combina frigorifică Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, înălțime de 181,4 cm, oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A.
 
Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii. De asemenea, poți schimba când vrei temperatura de păstrare a alimentelor. Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și de numărul recipientelor depozitate. Frigiderul acesta va avea întotdeauna suficient spațiu.

2. Combina frigorifică Whirlpool BLF 5121 WH, 271 l, Clasa A+.
 
Tehnologia Al 6-lea Simț Whirlpool din aparatele electrocasnice de răcire ajustează în permanență schimbarile de temperatură, simțind, adaptând și controlând temperatura pentru a se asigura că alimentele arată, miros și au un gust proaspăt.
 

Black Friday 2016 Frigidere - reduceri Samsung, Arctic, Beko, Whirlpool


3. Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA/EF, 308 l, No Frost, Clasa A+.
 
De multe ori, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos.
Însă raftul cu glisare uşoară al combinei frigorifice Samsung este construit pe balamale glisante şi poate fi scos cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.
 
Spre deosebire de compresoarele convenţionale, care dispun doar de două comenzi, de pornire şi de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate şi a şabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menţine constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim.

Vă veţi bucura de liniştea interioară adusă de facturile reduse de energie şi de garanţia de 10 ani.

Iată unde găsiți întreaga listă de reduceri la aparate frigorifice de Black Friday 2016:


eMAG.ro
flanco.ro
evomag.ro
cel.ro

ALO SHOP. Profită până pe 30 noiembrie!

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close