Antena 3 CNN Black Friday 2016 BLACK FRIDAY 2016. Super Black Friday 2016 la Nissa

BLACK FRIDAY 2016. Super Black Friday 2016 la Nissa

BLACK FRIDAY 2016. Super Black Friday 2016 la Nissa
18 Noi 2016   •   10:41

BLACK FRIDAY 2016.Super Black Friday NISSA se lansează vineri, la ora 00:00, pe www.shop.nissa.ro și în magazine la ora 08:00!

Este cea mai mare ofertă de reduceri din istoria NISSA. Discounturi extraordinare pentru clientele sale! La NISSA, Black Friday nu a fost niciodată mai ofertant, atât din punctul de vedere al discountului, cât și din cel al gamei variate de produse.

BLACK FRIDAY 2016. Reducerile de până la 50% se vor aplica pentru zeci de mii de produse. Astfel, ofertele tentante se vor adresa atât celor care doresc să își completeze garderoba cu ultimele noutăți, cât și celor care vor să își achiziționeze deja outfitul pentru sărbători.

Black Friday este un eveniment care se lasă îndelung așteptat și, conform tradiției comerciale, discounturile sunt valabile o singură zi, aceasta fiind cea de 18 noiembrie. La NISSA, însă, le oferim clientelor posibilitatea de a face cumpărături tot weekendul, timp de trei zile, astfel că vom transforma Black Friday într-o sărbătoare a stilului.

BLACK FRIDAY 2016. De la rochii, cămăși, bluze și pantaloni casual și office până la ținute elegante, încălțăminte și accesorii, sute de produse vor aștepta să fie adăugate în coșul de cumpărături al clientelor.

Pe doamnele și domnișoarele care nu pot ajunge în cele trei zile cu reduceri într-unul din magazinele NISSA, le așteptăm cu drag pe www.shop.nissa.ro, unde își pot crea un cont pentru a se bucura, de asemenea, de această sărbătoare a reducerilor. Doar clienții fideli vor putea să vadă oferta NISSA cu 4 ore înainte de începutul Black Friday pe shop.nissa.ro. Dacă ai un card de fidelitate NISSA te așteptăm online pe 17.11 ora 20:00!!!

BLACK FRIDAY 2016. Așadar, la NISSA, weekendul 18-20 noiembrie este numai cu, pentru și despre fashion și stil, pentru ca semnătura creațiilor noastre este reprezentată de țesăturile de calitate la care se adaugă detaliile elaborate și croielile feminine, elegante, destinate femeilor moderne, care vor să fie mereu în centrul atenției.
Niciun alt brand de fashion nu a mai inițiat o campanie atât de îndrăzneață!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close